Expertises - Squeak
11
page-template-default,page,page-id-11,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Expertises

INBRAAKBEVEILIGING

Veilig wonen betekent ook prettig wonen en onbezorgd thuis of op vakantie kunnen zijn. Jammer genoeg zijn er jaarlijks gemiddeld zo’n 80.000 inbraken in België. Dat betekent dat ruim 200 Belgen per dag het slachtoffer van een inbraak. Squeak security systems pakt inbraken doeltreffend aan met professioneel advies en de meest efficiënte alarm- en anti-inbraak systemen.

BRANDBEVEILIGING

Brandbeveiliging met branddetectie heeft als doel het begin van een brand snel en betrouwbaar te signaleren. Op deze manier wordt de schade en het risico beperkt en ervoor gezorgd dat het bestrijden van de brand tijdig kan plaatsvinden om lichamelijke en materiële schade te voorkomen. Wij ontwerpen, leveren en installeren systemen voor branddetectie. Hiermee wordt rookontwikkeling direct gesignaleerd, waarna onze alarmcentrale onmiddellijk alarm slaat bij de brandweer en brand zo in de kiem wordt gesmoord.

CAMERABEVEILIGING

De preventieve werking van camera’s is erg groot. Beveiliging met behulp van een camerasysteem stelt u niet alleen in staat om tijdig in te grijpen bij problemen rond uw bedrijfsgebouw of woning. U kunt ook achteraf de oorzaak achterhalen en op die manier problemen in de toekomst voorkomen. Squeak Alarm Systems garandeert u hierbij de allerhoogste beeldkwaliteit dankzij onze gepersonaliseerde systemen en nauwkeurige werkwijze bij installatie.