Brandbeveiliging - Squeak
85
page-template-default,page,page-id-85,page-child,parent-pageid-11,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Brandbeveiliging

Brandbeveiliging

Brandbeveiliging met branddetectie heeft als doel een beginnende brand snel en betrouwbaar te signaleren. Op deze manier wordt de schade en het risico beperkt en ervoor gezorgd dat het bestrijden van de brand tijdig kan plaatsvinden om lichamelijke en materiële schade te voorkomen. Wij ontwerpen, leveren en installeren systemen voor branddetectie. Hiermee wordt rookontwikkeling direct gesignaleerd, waarna onze alarmcentrale onmiddellijk alarm slaat bij de brandweer en brand zo in de kiem wordt gesmoord.

Neem contact op

Squeak Alarmsystemen
Achterbos 117
2400 Mol

Tel. 014 32 10 10

info@squeak.be

De branddetectiecamera’s van Squeak hebben de mogelijkheid om vuur, rook en hitte van elkaar te onderscheiden. Bijgevolg bevatten deze beelden niet enkel waardevolle informatie voor de verzekering maar zijn ook zeer nuttig om de juiste actie te koppelen aan de beschikbare beeldinformatie. Net zoals onze inbraaksystemen, staat elke installatie in verbinding met een meldkamer die 24/7 monitoring verzorgt. Voor professionele of business gerelateerde brandbeveiliging, biedt Squeak een op maat gemaakte dienstverlening. Als experts, dragen wij onze verantwoordelijkheid over het te installeren systeem hoog in het vaandel.

 

Squeak’s brandbeveiliging sterkten:

 

  • 24/7 verbinding met meldkamer
  • 24/7 service door een van onze experts
  • Koppeling aan verzekering