Camerabeveiliging - Squeak
71
page-template-default,page,page-id-71,page-child,parent-pageid-11,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Camerabeveiliging

Camerabeveiliging

De preventieve werking van camera’s is erg groot. Beveiliging met behulp van een camerasysteem stelt u niet alleen in staat om tijdig in te grijpen bij problemen rond uw bedrijfsgebouw of woning. U kunt ook achteraf de oorzaak achterhalen en op die manier problemen in de toekomst voorkomen. Squeak Alarm Systems garandeert u hierbij de allerhoogste beeldkwaliteit dankzij onze gepersonaliseerde systemen en nauwkeurige werkwijze bij installatie.

Neem contact op

Squeak Alarmsystemen
Achterbos 117
2400 Mol

Tel. 014 32 10 10

info@squeak.be

Wij hechten veel belang aan de esthetische kwaliteit van een oplossing: strategische en onopvallende plaatsing van camera’s kan voor een extra beveiliging voordeel zorgen. Bij de installatie van de camerabewaking letten we op het zicht op de primaire, maar ook secundaire toegangswegen tot uw gebouwen, de oriëntatie van de gebouwen en kritieke punten die meer aandacht vergen en het soort informatie die de camera’s moeten capteren. Heel de installatie integreren we tot een functioneel geheel dat uw comfort en gemoedsrust versterkt. Onze minidomes en camera’s maken gebruik van intelligente software om zo belangrijke gegevens van elkaar te kunnen onderscheiden (zoals mensen, wagens…) van onbelangrijke bewegingen (zoals een licht dat wordt geactiveerd, wind, regen…).

 

Squeak’s camerabeveiliging sterkten:

 

  • 24/7 verbinding met meldkamer
  • 24/7 service door een van onze experts
  • Koppeling aan verzekering