Inbraakbeveiliging - Squeak
77
page-template-default,page,page-id-77,page-child,parent-pageid-11,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Veilig wonen betekent ook prettig wonen en onbezorgd thuis of op vakantie kunnen zijn. Jammer genoeg zijn er jaarlijks gemiddeld zo’n 80.000 inbraken in België. Dat betekent dat ruim 200 Belgen per dag het slachtoffer van een inbraak. Squeak security systems pakt inbraken doeltreffend aan met professioneel advies en de meest efficiënte alarm- en anti-inbraak systemen.

Neem contact op

Squeak Alarmsystemen
Achterbos 117
2400 Mol

Tel. 014 32 10 10

info@squeak.be

Inbraakbeveiliging staat in de eerste plaats in voor het voorkomen van een inbraak. Door strategische installatie van een binnen- en buitendetectiesysteem zal, nog voor de feiten plaatsvinden, de poging tot inbraak gedetecteerd worden en/of de inbreker afgeschrikt worden.

 

Naar wens van de klant, kan de signalering van deze detectie gekozen worden; geluidsignalering, lichtsturing… Er kunnen tal van mogelijkheden gekozen worden om de indringer(s) af te schrikken.
Geeft uw systeem een alarmmelding door, dan wordt er meteen actie ondernomen. De alarmcentrale rapporteert en/of alarmeert dan voorafgekozen sleutelhouders, politie, brandweer en eventueel overige alarmopvolgers. Via onze GSM module kan er een melding naar smartphone of tablet gestuurd worden waar naast standaard ook meteen de meldkamer en politie ook verwittigd worden.

 

Squeak’s inbraakbeveiliging sterkten:

 

  • 24/7 verbinding met meldkamer
  • 24/7 service door een van onze experts
  • Beveiliging volgens INCERT normen
  • Koppeling aan verzekering