Squeak - Squeak
147
page-template-default,page,page-id-147,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Squeak

OVER SQUEAK

Bij Squeak Alarm Systems kan u zowel als bedrijf als particulier terecht voor het optimaliseren van uw veiligheid. Reeds 25 jaar in het vak, is Squeak een autoriteit in de Kempen op vlak van beveiliging en een erkend specialist in alarminstallaties, branddetectie, camerabewaking en inbraakbeveiliging.

Als onafhankelijk installateur hebben wij keuze gemaakt uit de beste merken en producten waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Alle toestellen voldoen aan de eisen van de wetgeving en de vakhandel, en bovendien zijn wij een INCERT gecertificeerd bedrijf. Met onze jarenlange ervaring staan wij garant voor advies op maat en een professionele plaatsing van onze toestellen.

Het team van Squeak, zorgt voor deskundig advies op maat en een gepersonaliseerde service de klok rond. Een goed en veilig gevoel geven aan onze klant, vinden wij van essentieel belang!

Onze kwalitatieve beveiligingsoplossingen voldoen aan de meest recente en strengste normen. Zowel voor particulier als bedrijf verzorgen we beveiligingssystemen die eenvoudig te begrijpen en bedienen zijn. Dankzij onze ervaring door de jaren heen betreffende inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, camerabewaking en toegangscontrole, is ons team in staat om een oplossing te bieden voor iedere beveiligingskwestie. Onze prioriteit nummer één is om uw veiligheid te garanderen!

In samenspraak met onze klanten, zoeken we naar dé optimale oplossing voor elke uitdaging. Het is onze bedoeling om uw zorgen over de veiligheid van uw woning of bedrijf weg te nemen en u een gerust gevoel te geven over uw eigendommen. We willen immers dat u op twee oren slaapt en met een goed gevoel uw woning of bedrijf achterlaat.

Squeak Alarm Systems staat altijd open voor suggesties of oplossingen op maat. Dit is waarom ons enthousiast team van experts altijd oor voor u heeft en 24/7 klaar staat. Dankzij voortdurende bijscholing en maximale inzet, zorgen we dat we op de hoogte zijn van de laatste technologie en implementeren we deze waar nodig.

Neem contact op

Squeak Alarm Systems BV
Achterbos 117    –    Tolhuis 1/1
2400 Mol             –     2260 Westerlo

 014 32 10 10

info@squeak.be